• 1
  • 2

Micsoda? Diana Ross kedvese volt egy dúsgazdag fehér rock and roll ikonnak?

Ahogy azt többen tudhatják, a legendás Diana Ross exei egytől egyig sikeres fehér vagy afroamerikai üzletemberek voltak. Mint a Motown alapítója, Berry Gordy jr, vagy Diana ex-férje, a  milliárdos hajózási iparmágnás Arne Naess, Jr… DE! Még soha nem hallottunk a barátjáról, a rock n’ roll legendáról, aki beleillik ebbe a vagyonos szerepbe mégis kicsit más volt, mint az énekesnő többi exe. Főleg mivel ő aztán rocker volt a javából. A titokzatos barát rock n’ roll életstílusa kombinálva Diana soul zenei esszenciájával egy érdekes elegyet alkotott, de az tény, hogy ez két évig működött is. A rocker maga mondta, hogy együtt élt az énekesnővel és az ő három lányával egy ideig. 

 

A srác egy rock n’ roll legenda. Karrierje az 1970-es években kezdődött, de ő és a bandája a mai napig nagy nevek ebben a világban. Ő Gene Simmons, a Kiss gitárosa. Gondoltad volna? Gene és Diana 1980-tól 1982-ig voltak együtt és nem tudom elképzelni, hogy mi volt bennük a közös azon kívül, hogy mindketten szupersztárnak számítottak. Az biztos, hogy elválaszthatatlanok voltak. Olyannyira, hogy Gene szerint Diana kockáztatta volna barátságát Cherrel az énekesnővel… amit végül meg is tett. Hogy miért? Mivel Gene már komoly kapcsolatot ápolt Cherrel miközben megismerkedett Dianaval. Gene úgy nyilatkozott, hogy Diana és Cher legjobb barátok voltak abban az időben.

 diana 2

 Diana Ross ex-barátja, Gene Simmons, a Kiss gitárosa.

 diana 3

 Diana Ross és Gene Simmons,1980

 diana 4

Ugyanazon év elején, Generől és előző barátnőjéről készült kép, Cherről, Diana legjobb barátnőjéről…,1980

 2014-ben Gene Simmons felfedte, egy, a The Mirror UK-nak adott interjújában, hogy Diana és Cher legjobb barátok voltak, mikor ő találkozgatni kezdett a soul dívával, de az énekesnők kapcsolata ezután megromlott. A következőt nyilatkozta a The Mirror-nak:

„Imádtam, hogy Diana egy igazán erős nő volt, aki jól érezte magát a bőrében. Ez vonzott a legjobban. Ha egy férfi tudja, hogy a nő tud élni nélküle, az már valami. Kezdetben, Cher és Én együtt éltünk Malibu-n. Egyik karácsony előtt megkérdeztem Chert, mit kérne karácsonyra, és erre csak annyit mondott, hogy „Hívd fel a legjobb barátom, Diana Ross-t, ő majd megmondja.” Így is tettem, és elmentünk Dianaval vásárolni. Aztán a kapcsolatunk nagyon gyorsan erősödött és végül összejöttünk. Azt hiszem ezután Cher és Diana nem beszéltek többet. 

 diana 5

 Diana Ross és Gene Simmons a parketten, 1981

 

 diana 6

Kiss

 Jesszus! Ezek új hírek számunkra, de nem is tudom hogyan álljak hozzá. Habár ez nem változtatja meg a nagyszerű Ms.Ross-ról való gondolkozásunkat, aki mindig úgy volt ismert, mint a nő, aki jól érzi magát a bőrében és sosem volt szégyenlős párkapcsolati téren sem. Állítólag sok celebbel volt romantikus kapcsolatban a karriere során és valószínűleg kevésbé törődött ezzel a dologgal, mint amennyire azt mi gondolnánk. Három apuka, számos híres „barát”, de tudod mit Diana? Mi nem haragszunk.

forrás: I love old Scool Music magazin New Orleans

fordította: Füller Lajos Dániel

 

Megjelent: 1791 alkalommal