• 1
  • 2

Tom Glide and Shylah Vaughn, 7" white label limited edition

Újdonság! Rövidesen a Soul Station Radio Hungary repertoárjában Tom Glide és Shylah Vaughn,  a fiatal oklahomai nu-soul énekesnő duója egy limitált számú kislemezről. 2015. február 26-án jelent meg és a jövő héten úgy várjuk a postás ezzel a Londonból érkező pakkal, mint annak idején a Messiást várták, hogy repertoárba szerkeszthessük.

ShilaMindösszesen 100 sorszámozott példányt préseltek a vinyl kislemezből, mely két dalt tartalmaz. Nagy valószínűség szerint néhány év múlva e korlátozott számú kiadás miatt, a „Rare”, vagyis ritka kategóriába tartozó kópiák sorát gyarapítja majd az aukciókon. Az  „A” oldalon : CW's Northern Snake Pit Golden Remix, a „B” oldalon : T Groove Philly's Soul Remix dalok hallhatók. A kislemezből még normál kiadási áron rendelhető.  Írj nekünk a  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  email címre, vagy már letölthető az Amazonról.

elsoTom Glide az angol soul rajongók számára nem ismeretlen művész, sőt, 2010 óta minden munkája, a legrangosabb soul zenei slágerlisták legjobb tíz dala közé kerül. 2009-ben a The Luv All Stars formációval hívta fel magára a figyelmet, melynek tagjai voltak többek közt: Rahmlee Michael Davis trombitás (Phoenix Horns), Larry Dunn billentyűs ( Earth Wind and Fire), Alex Al basszusgitáros (Michael Jackson), James Godson dobos ( Bill Withers, Quincy Jones) és Rafael Padilla perkás (Miami Sound Machine). 2013-ban a legendás Timmy Thomas-szal készült duettje hódított, a Sweet heaven, mely a Soul Togetherness 2013-as kiadványán elérhető.  2014-ben pedig, a Joe Leavy-vel készített dala, a Party people található a slágerlisták rangos felében. Ez utóbbi megtalálható a Luxury soul 2015-ös kiadásán is. Bővebben Tom Glide-ról a bio&discogs menüpontban is olvashatsz.

Megjelent: 1463 alkalommal