• 1
  • 2

Ki az a Grammy és Oscar díjas soul zenei ikon, akinek a lánya is a szórakoztatóiparban dolgozik?

A papa, a 60-as években kezdte profi karrierjét, de csak tíz évvel később, a 70’-es években robbant be a köztudatba. Már évtizedekkel ezelőtt elérte azt a bizonyos „nemzetközi ikon” rangot. A szórakoztató iparban híres volt sokoldalúságáról. Ne feledjük, Ő volt az első afro-amerikai, aki Oscar-t kapott a Grammy díjai mellé.

 

Hangja és zenei stílusa csak rá jellemző. Vessetek egy pillantást gyönyörű lányára és lássátok, jól tippeltetek-e!

 isaac 3

Isaac Hayes lányával, Heather Hayesszel

A lány neve Heather Hayes és az ő apja Isaac Hayes, kinek egyedi basszusa máig ékesíti a soul zenét. Heather édesanyja Isaac negyedik felesége egykori modell, Mignon Hartley. Mignon és Isaac 1973-ban házasodtak és 13 évvel később 1986-ban váltak el, de Isaac továbbra is közeli kapcsolatot ápolt lányával.

isaac a lanyaval

Isaac Hayes 5 éves lányával, Heatherrel, és akkori feleségével Mignon hartleyvel. Jet Magazin, 1975

isaac and wife

Isaac Hayes ,egykori feleségével (és Heather Hayes édesanyjával), Mignon Hayesszel. Jet Magazin, 1975

Heather is énekes akár csak az apja és saját bevallása szerint mindig is szégyenlős volt, de mikor a színpadra lép az előadása átlép egy vadállati szintre. Nem is érezhetné magát jobban a színpadon. Energikus bandájával, a Heather Hayes Experience-el szokott fellépni céges rendezvényeken, esküvőkön és számos más eseményeken. Amerre járnak onnan elképesztően pozitív visszajelzésekkel térnek vissza, szóval, ha szeretnéd Isaac Hayes lányát viszont látni egy rendezvényeden, csak hívd fel őket.

isaac 2

 

isaac 5

Az adatlapja szerint: „Az apja és a zene más nagyjai között, mint a „Soul Keresztapja” James Brown, fejlesztette képességeit, hogy egy páratlan lélegzetelállító műsort legyen képes előadni, de ennél ő tovább akar menni. Heather zenei tapasztalatai itt még nem érnek véget, dolgozott énekesként Beyonce Knowles és az Arrested Development mellett is. Táncolt Michael Jackson, Sean P. Diddy Combs és Brian McKnight előadásain. Mindezek mellett koreografálta James Brown élő előadásait.„ Alább szerezhetsz egy kis ízelítőt a The Heather Hayes Experienceből:


Mindig jó látni a legendák gyönyörű gyermekeit, mint pl. Isaac Hayes lányát. Heathert, aki átvette a stafétát édesapjától és saját karriert épített. Ha Isaac Hayes velünk lenne, ránézne lányára és valószínűleg így szólna: „Szép munka volt kislány.”

isaac 6

Isaac Hayes lányával, Heatherrel. Jet Magazin, 1975

 

forrás: iloveoldschoolmusic.com

fordította: Füller Lajos Dániel

Megjelent: 1139 alkalommal