• 1
  • 2
Hírek

Végzetes bűnök, amiket egy hanglemezgyűjtő sohasem követ el

2015. március 09.
Végzetes bűnök, amiket egy hanglemezgyűjtő sohasem követ el

A Soul Station Radio Hungary repertoárjában egyedülálló módon hanglemezről szólnak a dalok. Ezek a kópiák, általában 30-40 éves darabok és még mindig tökéletesen szólnak. Bár az igazi dinamikus és kiváló térhatású megszólalás a digitalizálás okán veszít minőségéből, de sok esetben még mindig érzékelhető a különbség a megszólalás tisztaságában a letöltött mp3-as formátumokkal ellentétben.

Pharrell szomorú a jogdíjai miatt
Hírek

Pharrell szomorú a jogdíjai miatt

2015. március 07.

A sajtó, úgy a hazai és a külföldi is olykor előveszi a hírt, mely szerint az előadóművészek, - a sok esetben ingyenes zeneletöltések miatt- alig kapnak munkájuk után jogdíjat. Az elmúlt hetekben, a tengerentúli újságok újra elővették a témát, Pharrell Williams felháborodása kapcsán.

Az elmúlt év nagyon sikeres volt Pharrell Williams énekes számára. Dala, a "Happy" biztosította neki a Legjobb „Music Video” és a Legjobb „Pop Solo Performance” Grammy jelölést.

Album ajánló,  JJ Appleby - Situation
Hírek

Album ajánló, JJ Appleby - Situation

2015. március 05.

Egy hazánkban feltételezhetően ismeretlen művész albumára hívnánk fel a figyelmet. Dalaiban kiválóan ötvözi a soul zenét, - kiemelve a stílus alapját képező gospel elemeket- és a reggae gyökereit.

JJ Appleby, Jamaika fővárosában, Kingstonban született Winston Fraser-ként, de jelenleg Angliában él. Zenei pályáját a ’70-es évek egyik reggae sikercsapatánál kezdte.

Chic feat.Nile Rodgers – I’ll be there
Hírek

Chic feat.Nile Rodgers – I’ll be there

2015. március 03.

Március 2-án, elérhetővé tette a youtube csatornáján Nile Rodgers, a Chic feat Nile Rodgers, készülő új nagylemezének beharangozó dalát, az I’ll be there-t, illetve annak részletét.A dal fizikai formátumára március 20-ig várniuk kell a rajongóknak. Az esemény persze nem volt váratlan, ugyanis tavaly, december 21-én a blogjában már beszámolt az új munkájáról és főként arról, hogyan készül az új projekt. Íme a fordítás:

Tom Glide and Shylah Vaughn,             7" white label limited edition
Hírek

Tom Glide and Shylah Vaughn, 7" white label limited edition

2015. március 01.

Újdonság! Rövidesen a Soul Station Radio Hungary repertoárjában Tom Glide és Shylah Vaughn,  a fiatal oklahomai nu-soul énekesnő duója egy limitált számú kislemezről. 2015. február 26-án jelent meg és a jövő héten úgy várjuk a postás ezzel a Londonból érkező pakkal, mint annak idején a Messiást várták, hogy repertoárba szerkeszthessük.