• 1
  • 2
A legendás Sigma Sound Studio végnapjai
Hírek

A legendás Sigma Sound Studio végnapjai

2015. február 25.

Egy korszak emblematikus épületéről cikkeztek a philadelphiai lapok az elmúlt napokban. A Philadelphia, 12. utca 210-214N számú épületéről, melyben egykoron a híres Sigma Sound Stúdió üzemelt közel 1300 m2 alapterületen.

Vladimir Cetkar - Heavenly
Hírek

Vladimir Cetkar - Heavenly

2015. február 23.

Van egy makedón származású fiú, akit - mint sokunkat - kis gyermekkorától rendkívüli hatással megérintett az Earth Wind and Fire, a Chic és többek közt George Benson játéka. Mára már sokunk álmát sikerült megvalósítania szorgalmával, kitartásával és persze rendkívüli tehetségével. Mi sokan megmaradtunk a soul funk műfaj rajongóinak, míg Ő az említett művészek közé emelkedett.

Hírek

Soul Station Radio Hungary

2015. február 11.

logo soulstation teglalap 300px transparentSoul Station Radio Hungary. Néhány napja elindult a rádióadásunk, melyen jelenleg csak dalfolyamot hallhat a hallgató, egyfajta teszt üzemmódban. Terveink szerint március elsejétől élesítjük és folyamatosan töltjük meg zenén kívül egyéb tartalmakkal is a rádióműsort. 99%-ban eredeti hanglemezről digitalizált dalok hallhatók majd, főként a 70-es évek korszakalkotó soul, funk és jazz művészeinek a munkái. A vasfüggöny előtti időszak termését hivatott bemutatni a csatorna a hét minden napján, huszonnégy órán keresztül.